Biologische Vegetarische Cordon Bleu
Cordon Bleu op basis van soja en gevuld met vegetarische kaas en ham. De cordon bleu is lekker smeuïg door de smeltende kaas en is een lekkere toevoeging aan de warme maaltijd. De cordon bleu weegt 100 gram per stuk.
Ingrediënten
48% gehydrateerde sojabloem*, paneermeel* (tarwebloem*, zout, gist, kurkumapoeder*), 8% kaas (melk)*, ui*, kippenei-eiwit*, 5% vegetarische ham* (water, koolzaadolie*, tarwezetmeel*, kippenei-eiwit*, tarwe-eiwit*, natuurlijk aroma, specerijen*, tomatenconcentraat*, stabilisator (Johannesbroodpitmeel, xanthaangom), zeezout, maltodextrine*, uienpoeder*, preipoeder*, zonnebloemolie*, kaliumzout, rode bieten concentraat*), aardappelzetmeel*, tarwebloem*, zonnebloemolie*, specerijen* (uienpoeder*, pastinaakpoeder*, knoflookpoeder*, witte peper*), mosterd* (water, natuurazijn*, mosterdzaad*, zeezout, kurkuma*), tarwe-eiwit*, zout, verdikkingsmiddel (guar gom*), kruiden*.
* = van biologische oorsprong
Voedingswaarden
Energie | 926 kJ / 222 kcal |
Vetten | 10,0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,9 g |
Koolhydraten | 14,7 g |
waarvan suikers | 3,0 g |
Eiwitten | 15,2 g |
Vezels | 5,8 g |
Zout | 1,1 g |
Bereidingswijze
Pan:
Goudbruin bakken in olie of boter (regelmatig keren) +/- 7-8 minuten.
Airfryer:
In voorverwarmde airfryer (180°C) ca. 10 minuten verwarmen.
Oven:
In voorverwarmde oven (220°C) ca. 10 minuten verwarmen.